COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

zondag 7 januari 2018

Herzele : Nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van de gemeente 2018


Op zondag 7 januari 2018 nodigden de burgemeester en de leden van het schepencollege alle inwoners uit in de Wattenfabriek om nieuwjaarswensen uit wisselen.

Er werd verzameld op de Groenlaan ter hoogte van het beeld "House on Basement" van kunstenaar Van Oers. De gemeente Herzele won dit beeld in 2017 via de inzet van vele personeelsleden en inwoners van de gemeente. De gemeente nam deel aan de wedstrijd van Radio 2 met als titel "Een thuis voor een beeld".

Het beeld werd in de voorbije maanden ter plaatse gebracht en gebouwd op de plaats waar een huis werd afgebroken. De burgemeester mocht nu niet alleen het beeld inhuldigen, hij nam deze gelegenheid ook te baat om het lint door te knippen van een nieuwe voet- en fietsweg. Deze weg verbindt de Groenlaan met het Solleveld.

Het was bijgevolg nu ook erg makkelijk voor de vele aanwezigen bij de huldiging om al direct - onder begeleiding van passende "fanfaremuziek" - in stoet naar de Wattenfabriek aan het Solleveld te trekken via de nieuwe weg.

In de Wattenfabriek wachtten nog veel meer mensen hen op. Daar dankte de burgemeester iedereen voor hun aanwezigheid en hij bood in zijn naam maar ook in naam van alle leden van het schepencollege de beste wensen aan voor het nieuwe jaar. Hij gaf nog toelichting bij enkele op stapel staande projecten die in de loop van 2018 moeten worden gerealiseerd en hief nadien samen met alle aanwezigen het glas op een gezond en voorspoedig 2018.

Nadien kon iedereen genieten bij een drankje en een hapje van een aangename ontmoeting met vrienden, buren, kennissen en medebewoners van Herzele.


Voor foto's : klik HIER

Eddy De Moor


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------