COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

woensdag 30 augustus 2017

Herzele : Coverband "Chez Kit" werd apotheose van de burchtconcerten 2017

De coverband "Chez Kit" met frontzanger Stijn Van Den Driessche sloot op dinsdag 29 augustus 2017 het seizoen van de zomerse burchtconcerten in Herzele af. Het was een schot in de roos!

Het burchtplein achter de burchtruïne in het centrum van Herzele was dit keer veel te klein. Geen vierkante meter bleef onbenut, een drankje bemachtigen was een haast onbegonnen opdracht, zelfs de leden van het gemeentebestuur die de tapkranen bedienden konden aan dat euvel geen oplossing bieden. Geen mens echter die daarover kloeg, de muziek, de ambiance bij jong en oud  en het zomerse weer maakten alles goed. De zangeres van Chez Kit, Eline en de frontman Stijn gaven het beste van zichzelf tijdens een wervelend optreden en ze werden daarbij ondersteund en gesteund door ongezien goede muzikanten.

Ook op de burchtweide hadden honderden mensen, Herzelenaren maar ook uit de omliggende gemeenten een plaatsje gevonden en luisterden en genoten graag mee. De verschillende kraampjes met ijsjes en andere lekkere dingen deden goede zaken.

Het einde van de show kwam er veel te snel aan, geen mens die tijd had gevonden om ook maar één keer het uur in het oog te houden. Dit spetterend optreden aan de voet van de Herzeelse burcht, gehuld in een erg sfeervolle en aangepaste belichting, was een waardig en door iedereen gewaardeerd afsluitmoment van de zomerse burchtconcerten die sinds jaren in Herzele worden georganiseerd.

Sferfoto's : klik HIER

Eddy De Moor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------