COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

donderdag 15 juni 2017

Herzele : De Lions Club schenkt een auto weg 2017


Nathalie D'Hauwers  uit St-Lievens-Houtem beleefde gisteren de verrassing van haar leven.

Ze kreeg totaal onverwacht een prachtig geschenk.

In de toonzalen van Toyota Garage Badisco te Herzele mocht ze uit de handen van de Voorzitter van de Lions Club Herzele, de heer Koen De Moor, en in het bijzijn van Burgemeester Johan Van Tittelboom de sleutel in ontvangst nemen van een prachtige wagen.

Die eer en het genoegen viel haar te beurt omdat ze de bezitter was van het winnende biljet van de tombola die Lions Club Herzele organiseerde naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van Lions Club.

Het geluk was des te groter omdat Nathalie en haar echtgenoot in het bezit waren gekomen van dat winnende biljet via goede vrienden.

Die hadden hen immers met Pasen bedacht met een erg uitgebreid Paasontbijt onder de vorm van een Paasmand die te koop werd aangeboden door de Lions Club. In die mand vonden ze een tombola-biljet dat nu de hoofdprijs opleverde.

Voorzitter De Moor was opgetogen en bijzonder fier dat hij de sleutel van het blinkende witte en goed uitgeruste voertuig aan twee heel gelukkige mensen mocht overhandigen.

Natuurlijk werd zijn gevoel gedeeld door alle aanwezige clubleden inbegrepen de zaakvoerder van het Toyota-filiaal.

Nathalie en haar man dankten op hun beurt uitvoerig de organisatoren en natuurlijk ook hun vrienden die hen het biljet cadeau deden.

Die vrienden mogen nu ook steeds met hen meerijden, voegden ze er met een kwinkslag nog aan toe !

Dat er bij deze gebeurtenis een glaasje diende gedronken leidt geen twijfel.

Eddy De Moor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------