COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

donderdag 6 april 2017

St-Antelinks (Herzele) : Toneelvoorstelling "Mijn vrouw heet Maurice" 2017

De kersverse toneelvereniging "Het 2de bedrijf" uit St-Antelinks brengt een ludieke comedie voor het voetlicht onder de titel "Mijn vrouw heet Maurice" (Raffy Shart).

Maurice, vrijwilliger bij de vzw Solidarité verschijnt ten huize Georges, een echtgenoot die het niet zo nauw neemt met de huwelijkstrouw, en die ten gevolge hiervan de nodige en onvermijdelijke zorgen ziet opduiken .... Hij laat zelfs Maurice kledingsgewijs doorgaan voor zijn echtgenote ...

Regisseur van het stuk is Rudi De Laeter.

De acteurs Jurgen Bourgeois, Kathleen De Brabanter, Matthias Lievens, Kris Matthijs, Johan Matthijs, Caroline Van Delsen en Christine Vonck brachten een eerste optreden als algemene repetitie. Die werd bijgewoond door tal van sponsors en sympathisanten van de toneelvereniging en ze waren unaniem lovend over de prachtprestatie van iedereen die aan deze realisatie meewerkt.

Humor en onverwachte wendingen zijn schering en inslag tijdens de voorstelling en dat wordt uiteraard bijzonder gesmaakt door het publiek.

De voorstellingen zijn een echte aanrader voor wie van toneel houdt.

De voorstellingen gaan door op 8/4 - 9/4 - 14/4 - en 15/4 telkens om 20 u behalve op 9/4. Op die dag is de voorstelling om 15 u.

Kaarten zijn verkrijgbaar tegen de prijs van 7 € en kunnen besteld worden via de webste www.hettweedebedrijf.be of via mail naar  matthijsjohan@hotmail.com.

Sfeerbeelden van de eerste voorstelling vindt u HIER

Eddy De Moor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------