COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

donderdag 8 december 2016

Herzele : Veel vrijwilligers bakken wafels voor het goede doel 2016

Super8 bakt wafels voor MFL-Herzele.
Unieke samenwerking door en voor Herzeelse goede doelen!

Vrijwilligers bakken en verpakken wafels voor MFL

Tal van vrijwilligers van de 8 verenigingen die samen Super8 vormen gingen vandaag aan de slag om 2500 wafels te bakken die in de komende dagen zullen worden verkocht ten voordele van 8 goede doelen.

Dit alles gebeurt in het kader van de MFL (Muziek financiert Leven in Herzele) actie.
Deze actie loopt nog tot en met het volgende week-end en ze wordt afgesloten met een heuse 35-uur durende radiomarathon. 
De apotheose heeft plaats in de Steenoven te Herzele op zondagnamiddag vanaf 16:00h. 
Benjamin stelt vast dat zijn deeg zo goed als op is

Op dat moment zullen ook de drie initiatiefnemers en organisatoren van de actie Benjamin Rogiers, Els Coppens en Caroline De Vadder een echte streetdance-act voor het voetlicht brengen. Zij zullen daarbij begeleid en ondersteund worden door de leden van Move-it, een plaatselijke dansvereniging.De actie MFL kan nog steeds gesteund worden door : o.a liedjes aan te vragen voor de radiomarathon (zie radiostar.be; door wafels te kopen (een bakje van 5 wafels kost 5€); door een bezoekje te brengen aan de stand van de actie op de Kerstmarkt die doorgaat op vrijdagavond in Sint-Lievens-Esse, ...

Els heeft amper nog plaats om gevulde dozen te stapelen
Meer foto's : klik HIER

Eddy De MoorGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------