COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

maandag 19 december 2016

Herzele : Radio Star en gasten op bezoek in LDC 't Ryckbosch 2016

Op zondag 18 december 2016 zond Radio Star, de alom gekende lokale radiozender, haar zondags verzoekprogramma rechtstreeks en live uit vanuit de vernieuwde cafetaria van het OCMW Ter Leen te Herzele.

Het was niet de eerste keer dat dit op die plek gebeurde maar het feit dat een hele reeks muzikale gasten waren uitgenodigd (mogelijks nog meer dan in het verleden) én het feit dat het de eerste keer was dat dit gebeuren in de vernieuwde cafetaria kon plaatsvinden maakten alles toch vrij uniek.

Om het geheel nog wat meer kleur te geven en de sfeer ook nog aan te wakkeren hadden de mensen van het OCMW en meer bepaald die van het LDC 't Ryckbosch gezorgd voor een uitgebreid ontbijt waaraan iedereen, die zich daarvoor had ingeschreven, kon deelnemen.

Om 10h stipt begon de live-uitzending en kon de verwerking van 10-tallen verzoekjes beginnen. Radiomakers Els en Evy, ondersteund door een gedegen crew van technici, zouden er het allerbeste van maken en daartoe waren ze meer dan een klein beetje gewapend. Ze hadden de beste apparatuur geïnstalleerd en hadden alles tot in de kleinste details voorbereid.

Na een kort gesprekje met de voorzitter van het OCMW, Mevrouw Rita Vandenoostende, zat de sfeer er helemaal in maar die werd nog uitbundiger wanneer Els de eerste gast, die live zou optreden, aankondigde. Dietwin De Jodelaar betrad gezwind het podium en hij liet er geen twijfel over bestaan welk soort liedjes hij zou gaan zingen, zijn kledij verraadde hem !

Het afnemen van de interviews van de gasten was voor Els natuurlijk gesneden koek en dat ze het met enthousiasme deed straalde van haar af.

Dietmar zwiepte de mensen in de volle zaal helemaal op. Zijn muziek werd bijzonder gesmaakt.

Telkens afgewisseld met het draaien van verzoekjes boden de gasten zich aan bij Els en brachten ze hun bekendste of mooiste liedjes uit hun repertoire.

In volgorde traden nog op Gino Verano, Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot, Danny De Roover en Nico.

Els kon aan iedere artiest na zijn of haar optreden als welgemeende dank ook nog een typisch Herzeels geschenkje meegeven. Zo apprecieerden het allemaal.

De fans van de diverse artiesten waren natuurlijk ook aanwezig én lieten - gewapend met allerlei attributen - ferm van zich horen. Ze waren bovendien ook nog erg opgetogen wanneer ze na het optreden met hun idool op de foto mochten.

De uitzending zou normaal hebben moeten eindigen om 13h maar het succes was zo overdonderend en de verzoekplaatjes waren zo talrijk dat Els en Evy slechts rond 13.45h een einde konden en mochten maken aan het programma.

Tussen al het geweld door zorgden de medewerkers van 't Ryckbosch samen met het keukenpersoneel ervoor dat niemand dorst noch honger moest lijden.

Fotoreportage : klik HIER

Eddy De Moor

1 opmerking:

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------