COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

dinsdag 3 juni 2014

Herzele : De judoclub bestaat 50 jaar !

De judoclub van Herzele zag het daglicht in 1964 en bestaat bijgevolg 50 jaar. Nadat eerder het gemeentebestuur hieraan reeds aandacht had besteed door de leden van de club in de bloemetjes te zetten tijdens een feestelijk moment in de Wattenfabriek was het nu de beurt aan de club zelf om haar 50-jarig bestaan alle glans te geven dat het verdient. Onder het passende motto "JC Herzele goes ROYAL" (de club kan zich inderdaad nu bedienen van een koninklijke status gezien haar 50-jarig bestaan) organiseerde de vereniging een ontmoetingsevent in het sportcentrum De Steenoven. Uiteraard waren alle judoka's en ex-judoka's samen met alle liefhebbers van de sport uitgenodigd. Ze waren dan ook met velen om op zondagnamiddag 1 juni 2014 de show en demonstraties te bewonderen. De judoclub van Herzele telt veel kampioenen en ex-kampioenen onder haar leden maar ook de recreatieve judoka's en de kampioenen in spe namen deel aan de voorstelling.

De demonstraties werden op erg veel applaus onthaald en de zeer verzorgde namiddag werd afgesloten met een receptie.

Eddy De Moor

Sfeerbeelden (flashplayer vereist) of klik HIER :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------