COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

dinsdag 19 maart 2013

Hillegem (Herzele) : De senioren werden verwend door de leerlingen van KTA Herzele (2013)

Senioren en leerlingen van KTA op het podium
Op maandag 18 maart 2013 werden de senioren van S-Plus Hillegem in de watten gelegd door de leerlingen van het 5de en 6de jaar personenzorg van het KTA uit Herzele. Deze leerlingen werden bovendien op hun beurt actief begeleid door de aanwezige leerkrachten.

Nadat de leerlingen eerst voor heerlijk geurende koffie met gebak voor de talrijk opgekomen senioren hadden gezorgd brachten ze ook nog een wervelende show met muziek, dans en talrijke ludieke optredens. De senioren werden zeer actief betrokken bij deze optredens en meer dan eens stonden talrijke vrouwen en mannen uitgelaten mee op het podium.

Het bestuur van S-Plus samen met leerlingen
 en leerkrachten van KTA Herzele
Na de voorstellingen toverden de zeer sympathieke en erg getalenteerde jongens en meisjes ook nog een lekker eetmaal tevoorschijn

Deze intergenerationele namiddag, zoals hij werd vermeld in het jaarprogramma van de vereniging, was een groot succes en zowel de optredens als de ganse organisatie van de namiddag, waarvoor de leerlingen van het KTA Herzele in hoge mate instonden, zullen zonder enige twijfel positief beoordeeld worden door de daartoe aanwezige jury van de school.

Van de senioren kregen ze alvast tien op tien en een daverend applaus.

Eddy De Moor

Sfeerbeelden :


1 opmerking:

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------