COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

zaterdag 9 maart 2013

Herzele : Volleybal-club Hebo stond weer borg voor een geweldige quiz-avond (2013)Op vrijdagavond 8 maart 2013 verzamelden quiz-liefhebbers te Sint-Lievens-Houtem voor de intussen legendarisch geworden jaarlijkse Hebo-quiz.

Zoals gebruikelijk mochten de 62 deelnemende ploegen rekenen op een vakkundig georganiseerde quiz-avond en konden ze hun hartje ophalen bij het (trachten te) beantwoorden van een zeer uitgebreide reeks van vragen over erg diverse onderwerpen.

Sommigen verslikten zich niet alleen in de warme bitterballekes die werden geserveerd maar al evenzeer in de moeilijkheidsgraad van sommige vragen. Gelukkig was er voldoende wijn, gerstenat en minder pikante drank om een en ander door te spoelen.

De meeste ploegen zullen jaloers geweest zijn op de ploeg die zich " ' t kon beter " noemde terwijl juist de ploeg met de naam " Goe gegokt " misschien zijn naam verre van gestolen had.

Na veel overleg, gezucht en gepeins kwam het quiz-talent toch bovendrijven en moest de jury objectief vaststellen dat de ploeg " Asdammen " 83 % van de vragen goed beantwoordde en alzo beter deed dan de tweede. De ploeg " Interbrew United " strandde op een zucht en haalde 82%. De gelukkige derde was de ploeg " ' t Gaat bergaf ". Zij gingen, net als alle anderen, naar huis met mooie prijzen maar denken misschien toch reeds om volgend jaar een andere naam te kiezen; een kwestie van met nog meer geloof in eigen kunnen aan de start te komen.

Organisatoren, juryleden en alle medewerkers gingen naar huis met een gevoel van voldoening en daar bovenop kregen ze de waardering van al diegenen die erbij waren.

Eddy De Moor

Sfeerbeelden :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------