COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

zaterdag 30 maart 2013

Herzele : Torenhof-rommelmarkt 2013

Op het plein, voor de pas geklasseerde Sint-Martinuskerk te Herzele, vond op zaterdag 30 maart 2013 de jaarlijkse rommelmarkt plaats. Verschillende standhouders waren komen opdagen en ze werden vrij snel gevolgd door nieuwsgierige wandelaars en mensen op zoek naar dat tasje of glaasje, of net dat schilderijtje, juweeltje of "postuurke" dat ze op hun eigen zolder niet meer vonden.

Het was droog maar erg fris weer en daarom was het zo geweldig dat het café "Torenhof" - sponsor en organisator van de rommelmarkt - een vluchtoord kon zijn voor een warm drankje of iets dat voor opwarming kon zorgen.

Eddy De Moor

Sfeerbeelden :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------