COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

woensdag 27 maart 2013

Herzele (Ressegem) : Liesa Van Liedekerke wint HUB-taalwedstrijd


Liesa Van Liedekerke
Liesa Van Liedekerke, die in haar laatste jaar zit aan het OLV-college Bevegem-Zottegem, won vorige week de taalwedstrijd voor Frans van de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB). 

De HUB trakteert haar deze zomer op een taalstage aan de Universiteit van Vichy. Liesa ging ook aan de haal met de publieksprijs voor Frans.

In totaal namen 280 Vlaamse scholieren deel aan de HUB-taalwedstrijd. Liesa toonde zich de sterkste van alle deelnemers die zich voor de wedstrijd Frans hadden ingeschreven. 

De wedstrijd bestond uit twee rondes. In de eerste ronde op 6 februari kregen de deelnemers een reeks meerkeuzevragen voorgeschoteld over spelling en grammatica. 

Daarna volgde een lees- en luistertekst en tot slot schreven ze een opiniestuk. De tien leerlingen die per taal het beste scoorden, mochten naar de 2de ronde. In die ronde gaven ze aan een publiek en een jury een slideshow-presentatie. 

Meteen daarna werden de winnaars bekendgemaakt. De taalstage aan de Universiteit van Vichy geeft Liesa de kans om haar Frans verder te verfijnen.

Eddy De Moor


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------