COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

zaterdag 23 maart 2013

Herzele : De Bib sluit de Jeugdboekenweek af met een spetterend feest (2013)

In de Wattenfabriek werd op zaterdag 23 maart 2013 op een wel erg feestelijke manier de Jeugdboekenweek afgesloten.

Ondanks het winterweer (buiten sneeuwde en hagelde het) namen heel wat kinderen, dikwijls vergezeld van ouders en/of grootouders, deel aan de slothappening. Het komische trio "De Dolle 3" zorgde voor een spetterend optreden met veel muziek en met deugddoende animatie waarbij jong en oud actief werd betrokken.

Aan het einde van de voorstelling werden door de schepen van Cultuur - Sofie Hoefman - de winnaars nog bekend gemaakt van de wedstrijd voor de mooist verklede klas van Herzele, een wedstrijd die werd georganiseerd in het kader van de Jeugdboekenweek.

Het was toch wel een beetje jammer dat precies de winnende klassen (de eerste uit Steenhuize en de tweede uit Herzele) het lieten afweten en niet aanwezig waren. Maar zoals zo dikwijls hebben de afwezigen ongelijk. Diegenen die er wel bij waren konden dan ook op de foto met de schepen van Cultuur, met de bibliothecaris - Paul Kellens - en met vele leerkrachten.


Eddy De Moor

Sfeerbeelden :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------