COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

101.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 101.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

donderdag 28 februari 2013

Herzele : Carnavalsfeer in WZC Ter Leen (2013)

Op dinsdag 27 februari 2013 veroverde de carnavalsfeer het WZC Ter Leen te Herzele. De cafetaria zat vanaf 14:30h afgeladen vol. Personeelsleden hadden in samenwerking met leerlingen van de afdeling Zorgkunde van het KTA Herzele en met de hulp van vrienden en kennissen een heuse carnavalshow in mekaar geknutseld en .. ze speelden zelf de hoofdrollen.

Met een ludieke en meesterlijke vertolking van bekende liedjes, dansjes en sketches oogstten de gelegenheidsacteurs de sympathie van iedereen.

Eddy De Moor

Sfeerbeelden :
1 opmerking:

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------